Mleté maso z mixu vepřové plece a hovězího zadního. Vhodné na domácí sekanou, karbanátky nebo třeba omáčku na špagety. Své využití najde i při grilování např. na hamburgery.
50 % mleté hovězí zadní, 49 % mletá vepřová plec, 1 % sůl kuchyňská
Pro maximální čerstvost maso zpracováváme ihned po přijetí z farmy nebo od našeho dodavatele, takže vám ho doručíme již 24 hodin od porážky. Vychutnejte si to nejčerstvější maso s doručením v optimální teplotě až k vám domů.
Detailní informace
Porážka masa
CZ
Skladování °C
Skladujte při teplotě do 2°C
Info +
Určeno k tepelné úpravě.
Balení
vakuově baleno
Spotřeba
při dodržení doporučené skladové teploty spotřebujte do 24hod.
Klíčová slova pro fulltext vyhledávání na e-shopu: burgr, burger
Nastavení