Recepty
Kůzlečí je pro mě osobně symbolem Velikonoc. Můj táta byl celý život pošťák a rozvážel poš...
Jaro a Velikonoce s sebou nesou mladá masa, jako je třeba jehněčí. Jenže jehněčí peče...
Pokud jste sledovali reprízované díly Sváti Kuřátky, jistě jste zaregistrovali, že první j...
Tohle je recept mé manželky, která ho zdědila po své mamince. Rozhodně nechci teď tvrdit, ...
Jsem si vědom, že s ledvinkami trochu riskuji. Droby obecně nepatří mezi nejoblíbeněj...
O mletém mase jsem již psal. Někdo mleté maso miluje a další ho naopak úplně nevyhledává. ...
Co se vám vybaví, když se řekne „typické české jídlo“? Nejoblíbenějším pokrmem je podle mistrů gas...
Gastronomie podléhá aktuálním trendům stejně jako móda. Naštěstí jsou jídla, která se stále vaří b...
Zelňačky není́ nikdy dost a odležení jí vysloveně svědčí – takže vůbec nevadí, když jí...
Na štědrovečerním stole by neměl dle tradice chybět smažený kapr. Jenomže, co si budeme povídat, n...