Recepty
Chřestová sezona u nás trvá obvykle od dubna do konce června a proto naše květnov...
Tento recept na kachnu není zcela typickým. Nicméně tento recept vřele doporučuji, protože nasládl...
Hovězí kližka je vůbec nejvíce používaný sval u skotu. Je to velmi namáhané svalstvo předních a za...
„Kdo nejedl zde brambor, nebyl na Šumavě“. Tento více než sto let starý citát z turistického průvo...
Tento recept na tradiční zelnici je na světě údajně více jak 200 let. Prý se tato polévka vařila j...
Jídlo, které si každá rodina dělá tak trochu po svém. Tenhle recept je náš domácí. Buřtgulá...
Utopenec – dokonalý vyprošťovák, který znaly už naše babičky. Utopenci patří neodmyslitelně na jíd...
Tento recept je rychlý a jednoduchý. I v domácím prostředí si tak člověk dokáže udělat výborný chl...
Pečené vepřové koleno je označováno jako jedno z našich národních jídel, já si ale myslím, že popu...
K přípravě dokonalého guláše potřebujete správný kus masa, hodně cibule a pochopitelně koření a če...