Recepty, Strana 2
Na štědrovečerním stole by neměl dle tradice chybět smažený kapr. Jenomže, co si budeme povídat, n...
Mezi tradiční Vánoční recepty bezesporu patří kroupový Kuba. Pravda, v tom starodávném p...
Na přípravě sulcu není nic složitého, jen je třeba počítat s časem na ztuhnutí v lednici. Ho...
Mé srdce plesá. Jednak proto, že Cordon mám opravdu rád, ale hlavně proto, že na mě nedávno na Kře...
Vinnou klobásu miluji. Tu Křečkovu samozřejmě. Proto jsem se ptal kdy už konečně bude k dostá...
Díky bohu jsou časy, kdy bylo mleté maso na černé listině, ty tam. Dříve se do mletého d...
Oslavy svatého Martina jsou sice spojeny s pečenou husou, ale upřímně husa je veliká a suchá....
Tradiční francouzská příprava! Křečkova slanina dodá jemnému, ale suššímu masu šťavnatost a tymián...
Není polévka jako polévka. Řeknete si asi ,,no to se předvedl, polévka", ale pozor tato fazolová p...
Krůtí maso nemá bohužel u nás takovou oblibu jako ve světe, což je škoda. Lidé se obvykle bojí, že...