Akční ceny platí pro objednávky s termínem závozu do 26.8.

Recept Kebaby z mletého masa

kebaby

 

Za mých mladých let nebylo mleté maso moc populární. Asi kdysi řezníci do mletého semleli
co se dalo a tak trochu tomu bývalému odporu rozumím. Naštěstí to máme řezníky jako je
Křeček a u něho se mletého rozhodně bát nemusíte..

A pokud mleté maso smícháte s marinádou PROGAST, bude grilování hračka.

Suroviny na 4 porce:

Postup

Koriandr nasekejte najemno, stejně tak červenou cibuli. Maso, cibuli, koriandr a marinády
dejte do mísy, důkladně promíchejte a nechte cca 2 hodiny odpočívat. Zapomeňte na
strouhanku a vajíčka. Maso od Křečka je dobré jen tak.
Následně maso rozdělte na 8 stejných částí a vytvořte z něho válečky, které napíchnete na
špejli.
Rozpalte si gril a potřete ho trochou oleje. Kebaby pečte z každé strany cca 2 minuty. Celkem
tak 10-12 minut. A máte hotovo.
Ke kebabu z mletého se výborně hodí řecké Tzatziky.

Dobrou chuť!

Šéfkuchař Radek Pálka

Radek Pálka je oblíbený šéfkuchař a autor knihy Šéfkuchařův deník. Pro vysokou kvalitu a čerstvost odebírá maso a uzeniny od KK Křeček již více než 5 let.
Vyzkoušejte i Vy naše výrobky, které nyní zakoupíte také online v našem e-shopu a při objednávce dopoledne Vám je ještě ten den doručíme. Máte tak záruku opravdové čerstvosti masa vyrobeného v daný den.
 

Radek Pálka, Šéfkuchařův deník, Maso Křeček KK

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení