Akční ceny platí pro objednávky s termínem závozu do 1.7.

Recept Šunkové rolky s chřestem

Sunkove rolky s chrestem

 

Dokonalá chuťovka – ať už na party nebo jen tak k televizi. Pokud na tuto
jednoduchou pochoutku použijete Křečkovu výběrovou šunku, výsledek bude
dokonalý.

Když jsem s Křečkem před mnoha lety začal spolupracovat, tak především uzeniny
byly tím důvodem. Mám rád poctivou práci, konstantní kvalitu a řekněme řemeslnost.
A přesně tyto faktory v Křečkových uzeninách obecně najdete. A ještě jedno plus
Křečkovy uzeniny mají a sice jsou bezlepkové. Žádná mouka, žádná sója, žádné
náhražky. Pouze maso, maso a zase maso. A je mi ctí, že uzeniny od Křečka
odebírám již dobrých 6 let a nikdy jsem neměl důvod měnit. A to doporučuji i vám.

Suroviny

  • 100 g sýru typu žervé, např. Lučina
  • 10 ks zeleného chřestu
  • 10 plátků Výběrové šunky
  • 2 cm čerstvého křenu
  • 100 g listového těsta
  • 1 vejce
  • Sůl
  • Petrželka na ozdobu

Postup

Zelený chřest si uvařte v osolené vodě. Každý vychladlý chřest obalte plátkem šunky a dejte
stranou. Lučinu smíchejte se solí a nastrouhaným křenem.
Listové těsto si vyválejte, rozkrájejte na 10 čtverců. Na každý čtverec dejte lžíci ochucené
lučiny, na ni položte zabalený chřest a zaviňte.
Tyto rolky potřete rozšlehaným vajíčkem a pečte 20 minut na 170 stupňů.
Hotové rolky posypte nasekanou petrželkou.

Dobrou chuť!

Šéfkuchař Radek Pálka

Radek Pálka je oblíbený šéfkuchař a autor knihy Šéfkuchařův deník. Pro vysokou kvalitu a čerstvost odebírá maso a uzeniny od KK Křeček již více než 5 let.
Vyzkoušejte i Vy naše výrobky, které nyní zakoupíte také online v našem e-shopu a při objednávce dopoledne Vám je ještě ten den doručíme. Máte tak záruku opravdové čerstvosti masa vyrobeného v daný den.
 

Radek Pálka, Šéfkuchařův deník, Maso Křeček KK

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení